Wonder Woman

Mindent elsöprő női szuperhős, mindenki példaképe, a szépség és az erő portréja, egy harcos és megmentő, és már 75 évnyi történettel inspirálja a nőket, hogy felálljanak és küzdjenek az egyenlőségért és a hatalomért.

Területek: MAGYARORSZÁG, FEHÉROROSZORSZÁG, LITVÁNIA, LETTORSZÁG, ÉSZTORSZÁG, HORVÁTORSZÁG, SZLOVÉNIA, SZERBIA, BOSZNIA-HERCEGOVINA, CSEHORSZÁG, SZLOVÁKIA

Licenszgazda: Warner Bros.
Kategória: Szórakoztatóipar
 

 

Wonder Woman a világ első és legkedveltebb szuperhősnője, először a DC's All Star Comics borítóján lejent meg 1941-ben, és debütálása óta popkulturális ikonná nőtte ki magát.

Wonder Woman eredettörténete szerint agyagból formázta meg anyja Hippolyta királynő és Aphrodité adott neki életet szuper képességekkel együtt, amik a görög istenek ajándékai. Az elmúlt években a DC megváltoztatta a történetet, és feltárta, hogy Zeusz és Hippolyta gyermeke, valamint anyja és nagynénéi, Antiope és Menalippe nevelték őt.

Hatalmas, erős akaratú karakter, aki nem hátrál meg a küzdelmek és kihívások elől. Ugyanakkor diplomata, aki nem keresi a harcot és nem gerjeszt konfliktust. Képességeinek hála képes felvenni a harcot bármelyik hőssel vagy gonosztevővel.

 

A kortalan amazon harcos, az igazság, az egyenlőség és a béke fenntartásának képviselője. Nők generációinak szerepmodellje, egy olyan karakter, aki megtestesíti a belső hősiességet. Része a nők jogaiért való küzdelemnek, nőket és lányokat inspirál világszerte. Az időtlen ikon már félévszázada a képregények címlapján van, volt saját tévéműsora és számtalan fogyasztói terméken szerepel az arca az egész világon!

A világon most először Wonder Womant egy egészen új generáció ismerheti meg a DC Superhero Girls által, ami segít a kislányoknak, hogy elhiggyék, ők is megmenthetik a világot.

A képernyőkön, a pop kultúrában és a termékeken is Wonder Woman most még relevánsabb, mint eddig. Még sosem volt ennyi lehetőség arra, hogy kapcsolatteremtő programokat szervezzenek, amik uralni fogják a piacot és megnövelik az üzletet.

A Batman vs Superman: Dawn of Justice (2016) után Wonder Woman most a saját filmjében szerepel, az ikonikus amazon harcos szerepében Gal Gadot-val. A Patty Jenkins rendezte film számos box office rekordot állított fel: az 5. legtöbb bevételt hozó szuperhős film és a 20. legtöbb bevételt hozó film Amerikában. 821 millió dolláros nyereségével 2017. 9. legnagyobb bevételű filmje. A második rész 2019. november 1-jén következik.

2017 novemberében Wonder Woman a DCEU Justice League-ében is szerepelt.

Érdeklődik ezen márka iránt?

Lépjen velünk kapcsolatba

Az oldalon Sütiket használunk a felhasználói élmény javítására a Cookie Policynak megfelelően.

© Minden jog fenntartva