Rólunk

Üdvözöljük a Elc Brands szórakoztató világában! Cégünk Közép-Kelet Európa, Oroszország és a Független Államok Közösségének vezető lincenszügynöksége, mely egyedülálló hírnévvel bír a szakmában, és a világ legismertebb márkáinak elkötelezettje, a filmhősöktől az örökzöld rajzfilmkarakterekig, a népszerű futball klubbokon át a világhírű zenekarokig és zenészekig.

Licenszügynökségként feladatunk, hogy elősegítsük és lehetővé tegyük az általunk képviselt márkák sikereit és jó piaci szereplését.

 

Üdvözöljük a Elc Brands szórakoztató világában! Cégünk Közép-Kelet Európa, Oroszország és a Független Államok Közösségének vezető lincenszügynöksége, mely egyedülálló hírnévvel bír a szakmában, és a világ legismertebb márkáinak elkötelezettje, a filmhősöktől az örökzöld rajzfilmkarakterekig, a népszerű futball klubbokon át a világhírű zenekarokig és zenészekig. Licenszügynökségként feladatunk, hogy elősegítsük és lehetővé tegyük az általunk képviselt márkák sikereit és jó piaci szereplését. Magas szintű hozzáértésünk és sokéves tapasztalatunk az iparággal kapcsolatban hozzásegít minket, hogy fellendítsük partnereink üzleti tevékenységét. A piacon szerzett tapasztalatunk biztosítja az általunk képviselt márkák folyamatos fejlesztését és támogatását. Kiterjedt partnerhálózatunk, valamint tapasztalt értékesítő, termékfejlesztő és marketinges munkatársakból álló csapatunk segítségével törekszünk arra, hogy további ügyfelek felkutatásával kiaknázzunk a márkáinkban rejlő lehetőségeket. Az Elc Brands 2004-ben alapult és olyan közismert és sikeres licenszgazdákat képvisel, mint Warner Bros., NBCUniversal, Sony Pictures, Emoji, Live Nation, IMPS, Coca Cola és olyan azonnal felismerhető márkákat, mint Batman, Superman, Harry Potter, Bolondos Dallamok, Hupikék Türpikék, Trollok, Gru, Halálos Iramban, zenekarok és zenészek, mint U2, Madonna, valamint olyan népszerű focicsapatokat, mint Real Madrid és Paris Saint-Germain. Azokat az üzleti partnereket keressük, akik a licenszgazdáinkhoz hasonlóan jó hírnévnek örvendenek és magas színvonalú termékeket állítanak elő.

Küldetésünk

Célunk, hogy továbbra is az a vezető és sikeres ügynökség maradjunk Közép-Kelet-Európában, akivel az ügyfelek és jogadók is egyaránt szívesen dolgoznak, és munkatársaink örömüket lelik munkájukban. Emellett szintén kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy partnereinknek minden lehetséges támogatást megadjunk ahhoz, hogy a koncepciótól egészen a polcra kerülésig termékeik sikeresek legyenek.

Díjak

2018

Universal Brand Development : Agent of the Year 2018

2018

Best Marketing Campaign 2017 for Nectar Angry Birds campaign in Serbia

2016

Rovio Operational Excellence

2017

Universal Best Retail Execution in EMEA

Elc Brands Russia

2013

20th Century Fox International Homey Award

  • Rising Star Award

Elc Brands Russia

2010

Warner Bros. International Summit

  • Best Agent

2009

Warner Bros. International Summit

  • Best Agent

2008

Warner Bros. International Summit

  • Best Agent

Jelentkezés

Ha szeretne az ELC csapatának tagja lenni és tehetségét egy népszerű világmárkákkal dolgozó cégnél kamatoztatni, kérem, töltse ki az alábbbi jelentkezési lapot.

Az oldalon Sütiket használunk a felhasználói élmény javítására a Cookie Policynak megfelelően.

© Minden jog fenntartva