Tom és Jerry

Az energiával teli macska-egér páros, akik már 75 éve szórakoztatnak kicsiket és nagyokat. Az egyik legnagyobb Licenszsikernek számít, hisz 400+ partnerrel rendelkezik a világon mindenfelé.

Területek: MAGYARORSZÁG, FEHÉROROSZORSZÁG, LITVÁNIA, LETTORSZÁG, ÉSZTORSZÁG, HORVÁTORSZÁG, SZLOVÉNIA, SZERBIA, BOSZNIA-HERCEGOVINA, CSEHORSZÁG, SZLOVÁKIA

Licenszgazda: Warner Bros.
Kategória: : Szórakoztatóipar
 

A Tom és Jerry egy amerikai mesesorozat, amit William Hanna és Joseph Barbera alkotott meg 1940-ben. A történet a két főhős, Tom és Jerry ellentétén alapszik, és a sok visszatérő mellékszereplővel együtt alkotnak meg egy pofonoktól hangos és nagyon vicces komédiát. A sorozat 7 Oscar-díjat nyert - többet, mint bármely más animált sorozat.

Tom és Jerry kontrasztban áll egymással, ők együtt egy össze nem illő páros, barát és ellenség, a sunyi és a körmönfont, nagy és kicsi, ezek a tulajdonságok mind káoszt és nevetést hoznak az életünkbe. Évtizedek óta tartó háború ellenére, nem élhetnek egymás nélkül. A kalandjaik most is pont olyan időtlenek és üdék, mint a megalkotás pillanatában.

Egy erős, globális márka, ami minden főbb kategóriában jelen van, terjesztők és partnerek versenyeznek érte világszerte. A márka a 2-11 éves fiúkat és lányokat célozza elsősorban, de a tinédzsereket és felnőtteket is. Tökéletes karakterek azoknak a vásárlóknak, akik már éheznek egy kis retróra és nosztalgiára mindenféle promócióban legyen az élelmiszer, ruházat, játékok vagy újság- és könyvkiadványok.

Digitális jelenlét:
  • Félórás sorozatok, 78 akcióval teli epizód a tévében a Warner Bros. Animation-től  
  • A Tom és Jerry Show második évadja tovább szórakoztatja a kis- és nagy gyerekeket
  • Klasszikus részek és az otthoni szórakoztatásra szánt epizódok folyamatosan adásban vannak
  • 200 animált rövidfilmet adnak szerte a világon
  • A Tom és Jerry hivatalos Facebook oldala több mint 42 millió rajongóval rendelkezik
  • Klipek, mash-upok és még sok más a WBKids Youtube csatornán
  • 2016-ban egy új globális weboldal indult el, ahol a gyerekek játszhatnak, videókat nézhetnek, képregényeket olvashatnak és érdekességeket tölthetnek le

Érdeklődik ezen márka iránt?

Lépjen velünk kapcsolatba

Az oldalon Sütiket használunk a felhasználói élmény javítására a Cookie Policynak megfelelően.

© Minden jog fenntartva