Igazság Ligája

A Justice League (Igazság Ligája) egy változatos univerzum, a világ legismertebb szuperhőseivel.

Területek: MAGYARORSZÁG, FEHÉROROSZORSZÁG, LITVÁNIA, LETTORSZÁG, ÉSZTORSZÁG, HORVÁTORSZÁG, SZLOVÉNIA, SZERBIA, BOSZNIA-HERCEGOVINA, CSEHORSZÁG, SZLOVÁKIA

Licenszgazda: Warner Bros
Kategória: Szórakoztatóipar
 

 

A Justice League az író Gardner Fox kreálmánya, ami először az 1960-as The Brave and the Bold képregényben jelent meg.
A csapat független szuperhősökből áll, akik egymáshoz csatlakozva létrehozzák az Igazság Ligáját. A 7 eredeti tag Superman, Aquaman, Flash, Green Lantern, Martian Manhaunter, Batman és Wonder Woman. A csapatfelhozatal sokszor változott az évek alatt, sok DC szuperhős csatlakozott hozzá, mint például Atom, Black Canary, Cyborg, Green Arrow és még sokan mások.

Karakterek százaival és végtelen történet lehetőségekkel ez a bővülő világ a rajongók minden korosztályának lehetőséget ad arra, hogy bevonódjanak a történetbe és a Liga tagjaivá válhassanak. Az összefogó hősök történetében rejlő végtelen potenciál és a jó és rossz örök küzdelme kapcsolatot alakít ki a rajongók és szerethető hőseik között. A Justice League 3 franchise-t foglal magába és minden demográfiai csoporthoz eljut, felnőttekhez és gyerekekhez, férfiakhoz és nőkhöz egyaránt.

Justice League Action

Batman, Superman, és Wonder Woman vezetik a DC szuperhősöket a legismertebb gonosztevők ellen borzongató akció és nevetések közepette. Legyen szó a Föld megmentéséről, űrből érkező betolakodókról vagy bizarr varázserők legyőzéséről, a folyton változó Justice League hőscsapat bármivel megküzd.

Eddig 52 részes a sorozat, célközönsége a 6-10 éves korosztály.

Justice League - a film

A Batman vs. Superman és a Wonder Woman izgalmai után, a világ legjelentősebb és legismertebb hősei most először egyesítik erőiket egy blockbuster filben. A Zack Snyder rendezte film 2017 novemberében került a mozikba, főszerepben Ben Affleckel, Henry Cavillel, Amy Adams-szel, Gal Gadot-val, Ezra Millerrel, Jason Momoaval, Ray Fisherrel, Jeremy Irons-szal, Diane Lane-nel, Connie Nielsennel és J.K. Simmons-szal. A film 654 millió dollárt hozott világviszonylatban, és 2019 júniusában követi a Justice League 2.

Érdeklődik ezen márka iránt?

Lépjen velünk kapcsolatba

Az oldalon Sütiket használunk a felhasználói élmény javítására a Cookie Policynak megfelelően.

© Minden jog fenntartva