Legendás állatok és megfigyelésük

Új 5 részes moziszéria a Warner Bros. Studios-tól, a sikeres Harry Potter franchise-ra építve, kiszélesítve a J.K. Rowling által megalkotott Varázsvilágot új karakterekkel, lényekkel, helyszínekkel és terméklehetőségekkel.

Területek: MAGYARORSZÁG, FEHÉROROSZORSZÁG, LITVÁNIA, LETTORSZÁG, ÉSZTORSZÁG, HORVÁTORSZÁG, SZLOVÉNIA, SZERBIA, BOSZNIA-HERCEGOVINA, CSEHORSZÁG, SZLOVÁKIA

Licenszgazda:Warner Bros.
Kategória: Szórakoztatóipar
 

 

A Fantastic Beasts and Where to Find Them (Legendás állatok és megfigyelésük) egy előzményszéria a Harry Potter könyvekhez és filmekhez David Heyman (a Harry Potter filmek producere) és David Yates (az utolsó 4 Harry Potter film rendezője) rendezésében.

 

A Fantastic Beasts and Where to Find Them (Legendás állatok és megfigyelésük) egy 42 oldalas könyv, amit J.K. Rowling írt 2001-ben, hogy bemutassa a Harry Potter univerzum mágikus lényeit. A Harry Potter történetekben a Fantastic Beasts Harry egyik roxforti tankönyve amit a magizoológus Newt Scamander (Göthe Salmander) írt.

A Fantastic Beasts and Where to Find them egy új kaland, ami visszarepít minket a varázsvilágba, amit J.K. Rowling létrehozott. A történet 1926-ban kezdődik, amikor is Newt Scamander befejezi világkörüli útját, amely során különleges mágikus lényeket kutatott fel és dokumentált. Egy rövid kitérőre érkezik New Yorkba, és megúszhatta volna bármiféle feltűnés nélkül, hacsak nem fut bele egy magnixba (amerikai szó a muglira), Jacobba, nem kerül rossz helyre mágikus bőröndje, nem szökik meg néhány varázslény, ami mind a magnixok mind a varázslók világát veszélybe sodorja.

A film 2016 novemberében került a mozikba, főszereplője az Oscar-díjas Eddie Redmayne (The Theory of Everything, The Danish Girl) Newt Scamanderként. 814 millió dolláros bevételt hozott világszerte, ezzel 2016 8. legjövedelmezőbb filmje lett. A filmet 5 BAFTA díjra jelölték, többek közt a legjobb brit film kategóriában és megnyerte a legjobb design kategóriát, valamint 2 Oscarra is jelölték, melyből a legjobb jelmez designért járó díjat vihette haza, ezzel az első J.K. Rowling féle varázsvilágban játszódó akadémiai díjas filmmé válva. A második rész, a Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald 2018. november 16-án debütál.

Érdeklődik ezen márka iránt?

Lépjen velünk kapcsolatba

Az oldalon Sütiket használunk a felhasználói élmény javítására a Cookie Policynak megfelelően.

© Minden jog fenntartva