Aquaman

A Batman vs. Superman, a Wonder Woman és a régóta várt Justice League (Igazság Ligája) filmek után az Aquaman film a következő, az egyre növekvő a DC univerzum vászonra kerülő művei közül.

Területek: MAGYARORSZÁG, FEHÉROROSZORSZÁG, LITVÁNIA, LETTORSZÁG, ÉSZTORSZÁG, HORVÁTORSZÁG, SZLOVÉNIA, SZERBIA, BOSZNIA-HERCEGOVINA, CSEHORSZÁG, SZLOVÁKIA

Licenszgazda:Warner Bros.
Kategória: Szórakoztatóipar
 

 

Aquaman először 1941-ben a More Fun Comics 73. számában tűnt fel. A Justice League (Igazság Ligája) egyik alapítója, aki jelenleg az Aquaman és a Justice League képregényekben is szerepel. A karakter számos Justice League (Igazság Ligája) animációs sorozatban szerepelt már a 60-as évek óta. Aquaman képes lélegezni a víz alatt, kommunikál a víziélőlényekkel, szinte elpusztíthatatlan és a kézitusa mestere.

Az új mozis DC Univerzum 2013-ban kezdődött az Man of Steel (Az Acélember) filmmel, ami megalapozta a karakterek és történekszálak folyamatos bemutatását, amely által évek során megismerhetjük a DC szuperhősök garmadáját. Eddig az új DC Univerzum összesen 2,2 milliárd amerikai dollár hasznot hozott a nemzetközi piacon.

Aquaman első mozis színrelépése a Batman vs. Supermanben egy modern, kissé különc szuperhőst mutatott be, akit láthatunk majd a Justice League és az Aquaman filmekben is.

A filmről nagy vonalakban:
  • Világpremier: 2018. december 21.
  • Célközönség: tinédzserek és felnőttek, szuperhős- és akciófilm rajongók
  • Műfaj: Szuperhős- akciófilm
  • Főszerepben: Jason Momoa a Justice League-ből és a Game of Thronesból
  • Rendező: James Wan

Aquaman széleskörben meghódítja a nézőket, főleg a 6-12 éves fiúk, a 13 évnél idősebb férfiak és a szuperhős/akciófilm/popkultúra rajongói és gyűjtői fognak rajongani érte.
Aquaman a 6-12 éves lányoknak és a 13 évnél idősebb nőknek is imponálni fog a látványvilágnak és a szintén szuperhős Merának hála, aki a film női főszereplője.

Érdeklődik ezen márka iránt?

Lépjen velünk kapcsolatba

Az oldalon Sütiket használunk a felhasználói élmény javítására a Cookie Policynak megfelelően.

© Minden jog fenntartva