Shrek

Területek: LENGYELORSZÁG, MAGYARORSZÁG, OROSZORSZÁG & FÜGGETLEN ÁLLAMOK KÖZÖSSÉGE, UKRAJNA, FEHÉROROSZORSZÁG, LITVÁNIA, LETTORSZÁG, ÉSZTORSZÁG, ROMÁNIA, BULGÁRIA, ALBÁNIA, HORVÁTORSZÁG, SZLOVÉNIA, SZERBIA, BOSZNIA-HERCEGOVINA, CSEHORSZÁG, SZLOVÁKIA, MONTENEGRÓ, KOSZOVÓ, MACEDÓNIA, ÖRMÉNYORSZÁG, AZERBAJDZSÁN, GRÚZIA, KAZAHSZTÁN, KIRGIZISZTÁN, MOLDOVA, TÁDZSIKISZTÁN, TÜRKMENISZTÁN, ÜZBEGISZTÁN, MOLDVA

A Shrek egy animált fantasy film a DreamWorks Animationtől, részben William Steig Shrek című 1990-es képes mesekönyve alapján, és a kezdő rendezők Andrew Adamson és Vicky Jenson munkája. A szinkronhangok Mike Myers, Eddie Murphy, Cameron Diaz és John Lithgow.

A film a Shrek nevű ogre történetére fókuszál, akinek a mocsarát ellepik a tündérmesék szereplői, akiket a gonosz Farquaad nagyúr toloncoltatott oda. Hogy visszaszerezze lakóhelyét, Shrek megállapodik Farquaaddal, hogy megment neki egy királynőt, cserébe a mocsárért. Shrek útra kel a beszélő Szamárral és megmenti Fiona hercegnőt. Miközben Farquaadhoz tartanak Fionaval, hogy a nagyúr elvehesse őt, Shrek beleszeret a hercegnőbe, és nemsokára megtud róla egy letaglózó titkot.

Érdeklődik ezen márka iránt?

Lépjen velünk kapcsolatba

Az oldalon Sütiket használunk a felhasználói élmény javítására a Cookie Policynak megfelelően.

© Minden jog fenntartva