Minyonok

Területek: LENGYELORSZÁG, MAGYARORSZÁG, OROSZORSZÁG & FÜGGETLEN ÁLLAMOK KÖZÖSSÉGE, UKRAJNA, FEHÉROROSZORSZÁG, LITVÁNIA, LETTORSZÁG, ÉSZTORSZÁG, ROMÁNIA, BULGÁRIA, ALBÁNIA, HORVÁTORSZÁG, SZLOVÉNIA, SZERBIA, BOSZNIA-HERCEGOVINA, CSEHORSZÁG, SZLOVÁKIA, MONTENEGRÓ, KOSZOVÓ, MACEDÓNIA, ÖRMÉNYORSZÁG, AZERBAJDZSÁN, GRÚZIA, KAZAHSZTÁN, KIRGIZISZTÁN, MOLDOVA, TÁDZSIKISZTÁN, TÜRKMENISZTÁN, ÜZBEGISZTÁN, MOLDVA

Licenszgazda: NBCUniversal
Kategória:Szórakoztatóipar

A Minions (Minyonok) egy animációs vígjáték, a Despicable Me (Gru) franchise előzményfilmje. Az Illuminaton Entertainment készítette az Universal Picture számára, Pierre Coffin és Kyle Balda rendezte, Brian Lynch írta, a producerek Chris Meledandri és Janet Healy.

A film szinkronhangjai maga Coffin (a minionik Kevin, Stuart és Bob), Sandra Bullock, Jon Hamm, Michael Keaton, Allison Janney, Steve Coogan és Jennifer Saunders, a narrátor Geoffrey Rush.

A minionok kicsi, sárga teremtmények, akik az idő kezdete óta léteznek, és azért tovább fejlődtek sárga egysejtűekből, hogy a világ legmegátalkodottabb gonosztevőit szolgálják. Miután a T-Rex vezért véletlenül vulkánba lökik, az ősemberüket megeszi egy medve, a fáraót agyonnyomják a saját piramisával, elégetik Draculat a születésnapján és véletlenül lelövik Napóleont egy ágyúval, a minionok elvonulnak a világ elől és új életet kezdenek egy antarktiszi barlangban. Hosszú évek során azonban depressziósak, nyughatatlanok és motiválatlanok lesznek így, hogy nincs kit szolgálniuk. Hogy visszaszerezze méltóságukat és céltudatukat Kevin, egy félelmet nem ismerő minion úgy dönt, hogy elindul új mestert találni, és ehhez segítséget kér. Stuart, egy muzikálisan tehetsége minion és Bob, egy fiatal, tapasztalatlan, de lelkes minion csatlakoznak hozzá.

Érdeklődik ezen márka iránt?

Lépjen velünk kapcsolatba

Az oldalon Sütiket használunk a felhasználói élmény javítására a Cookie Policynak megfelelően.

© Minden jog fenntartva