Rainbow High

A Rainbow High egy különleges főiskola vibráló épületeivel, színeivel, csodás anyagokkal és tele kreatív energiával.

Területek: LENGYELORSZÁG, MAGYARORSZÁG, GÖRÖGORSZÁG, CIPRUS, ROMÁNIA, BULGÁRIA, HORVÁTORSZÁG, SZLOVÉNIA, SZERBIA, BOSZNIA-HERCEGOVINA, CSEHORSZÁG, SZLOVÁKIA, MONTENEGRÓ, MACEDÓNIA

Licenszgazda: MGA Entertainment
Kategória: Márkalicensz

Ez a legelitebb művészeti iskola a világon, azt itt végzettekből divattervezők, dizájnerek, világítás és hangmérnökök, divatmagazin szerkesztők lesznek. A Rainbow High- ba nem lehet jelentkezni, de ha megvan hozzá a tehetséged, meg fog téged találni. A Rainbow High menedzserei az internetet és a közösségi médiát bújják tehetségek után kutatva.

A Rainbow High arra bíztat mindenkit, hogy fejezze ki magát és mutassa meg a valódi énjét. A márka 5-13 éves lányokat céloz, akik készek kifejezni önmagukat a szépség és meglepetések világában.

A Youtube-on futó animációs sorozatnak már több millió nézője van (új epizód 2 hetente). A Rainbow High interaktív és vibráló közösségi médiával rendelkezik, valamint a rajongók találkozhatnak a mobiltelefon játékkal is.  A márkát ismert influenszerek is népszerűsítik és egyre több helyen feltűnik a kiskereskedelmi láncokban is.

Érdeklődik ezen márka iránt?

Lépjen velünk kapcsolatba

Az oldalon Sütiket használunk a felhasználói élmény javítására a Cookie Policynak megfelelően.

© Minden jog fenntartva