Trollok

Területek: LENGYELORSZÁG, MAGYARORSZÁG, OROSZORSZÁG & FÜGGETLEN ÁLLAMOK KÖZÖSSÉGE, UKRAJNA, FEHÉROROSZORSZÁG, LITVÁNIA, LETTORSZÁG, ÉSZTORSZÁG, ROMÁNIA, BULGÁRIA, ALBÁNIA, HORVÁTORSZÁG, SZLOVÉNIA, SZERBIA, BOSZNIA-HERCEGOVINA, CSEHORSZÁG, SZLOVÁKIA, MONTENEGRÓ, KOSZOVÓ, MACEDÓNIA, ÖRMÉNYORSZÁG, AZERBAJDZSÁN, GRÚZIA, KAZAHSZTÁN, KIRGIZISZTÁN, MOLDOVA, TÁDZSIKISZTÁN, TÜRKMENISZTÁN, ÜZBEGISZTÁN, MOLDVA

A Shrek alkotóitól érkezett meg a DreamWorks Animaton Trolls (Trollok) filmje, egy okos, vicces, fesztelen vígjáték a boldogság kereséséről, és arról, hogy milyen messzire vagyunk képesek elmenni érte.

A vicces film a színes, csodákkal teli világba repíti a nézőket, melynek lakói a túlzottan is derülátó trollok, akiknek a lába folyamatos táncot jár, és a szájukból folytonos ének hallatszik, valamint a nevetségesen borongós bergeniek, akik csak akkor boldogok, ha tele a hasuk trollokkal.

 

Miután a bergeniek elfoglalják a trollok városát, Poppy (Pipacs) (Anna Kendrick) a legvidámabb kis troll és a goromba, túl óvatos Branch (Ágas) (Justin Timberlake) elindulnak, hogy megmentsék barátaikat. Együtt, ez az össze nem illő páros mentőexpedícióra indul tele kalandokkal és baklövésekkel - miközben megpróbálják elég ideig elviselni egymást ahhoz, hogy sikerrel járjanak.

Kiaknázva a zene lehetőségeit, hogy tovább mélyítsék a film narratíváját, a Trolls zenéjét Justin Timberlake szerezte, és 5 eredeti dal szerepel a filmben Justin Timberlake, Ariana Grande, Anna Kendrick és Gwen Stefani előadásában, valamint a 60-as és 80-as évek slágerei.

Érdeklődik ezen márka iránt?

Lépjen velünk kapcsolatba

Az oldalon Sütiket használunk a felhasználói élmény javítására a Cookie Policynak megfelelően.

© Minden jog fenntartva