Jurassic World 2: Bukott birodalom

Területek: LENGYELORSZÁG, MAGYARORSZÁG, OROSZORSZÁG & FÜGGETLEN ÁLLAMOK KÖZÖSSÉGE, UKRAJNA, FEHÉROROSZORSZÁG, LITVÁNIA, LETTORSZÁG, ÉSZTORSZÁG, ROMÁNIA, BULGÁRIA, ALBÁNIA, HORVÁTORSZÁG, SZLOVÉNIA, SZERBIA, BOSZNIA-HERCEGOVINA, CSEHORSZÁG, SZLOVÁKIA, MONTENEGRÓ, KOSZOVÓ, MACEDÓNIA, ÖRMÉNYORSZÁG, AZERBAJDZSÁN, GRÚZIA, KAZAHSZTÁN, KIRGIZISZTÁN, MOLDOVA, TÁDZSIKISZTÁN, TÜRKMENISZTÁN, ÜZBEGISZTÁN, MOLDVA

Licenszgazda:NBCUniversal
Kategória:Szórakoztatóipar

A Jurassic World 2: Fallen Kingdom (Jurassic World 2: Bukott birodalom) egy tudományos-fantasztikus kalandfilm az Universal-tól, a második trilógia 2. része, és a Jurassic Park sorozat 5. filmje. A film írói Derek Connoly és Colin Trevorrow, executive producerei Trevorrow és Steven Spielberg. A film a kitalált szigeten Isla Nebularon játszódik, Közép-Amerika csendes-óceáni partjainál.

A Jurassoc World pusztulása után az Isla Nublaron szabadon élnek a dinoszauruszok 4 éven át, míg csak egy vulkánkitörés nem sodorja veszélybe a létezésüket. Claire Dearing (Bryce Dallas Howard) a park volt igazgatója megalapította a Dinoszaurusz Védelmi Csoportot, egy szervezetet, ami a dinoszauruszok megmentését tűzte ki célul. Felbéreli Owen Gradyt (Chris Pratt) a volt dinoszaurusz trénert, hogy segítsen kimenteni a megmaradt dínókat a szigetről. Owen megpróbálja megtalálni Kéket, az egyetlen megmaradt dinoszauruszt a 4-ből, amit kiképzett. Ő és Claire rájönnek egy összeesküvésre, aminek az eredményeképpen megint a dinoszauruszok válhatnak a Föld táplálékláncának csúcsává.

Chris Pratt, Bryce Dallas Howard és B. D. Wong visszatérnek előző filmbéli szerepükben, és csatlakozik a stábhoz James Cromwell, Ted Levine, Justice Smith, Geraldine Chaplin, Daniella Pineda, Toby Jones, Rafe Spall, and Isabella Sermon. Jeff Goldblum visszatér Dr. an Malcolm szerepében az eredeti filmből és az 1997-es folytatásból.

Érdeklődik ezen márka iránt?

Lépjen velünk kapcsolatba

Az oldalon Sütiket használunk a felhasználói élmény javítására a Cookie Policynak megfelelően.

© Minden jog fenntartva