A kis kedvencek titkos élete

Területek: LENGYELORSZÁG, MAGYARORSZÁG, OROSZORSZÁG & FÜGGETLEN ÁLLAMOK KÖZÖSSÉGE, UKRAJNA, FEHÉROROSZORSZÁG, LITVÁNIA, LETTORSZÁG, ÉSZTORSZÁG, ROMÁNIA, BULGÁRIA, ALBÁNIA, HORVÁTORSZÁG, SZLOVÉNIA, SZERBIA, BOSZNIA-HERCEGOVINA, CSEHORSZÁG, SZLOVÁKIA, MONTENEGRÓ, KOSZOVÓ, MACEDÓNIA, ÖRMÉNYORSZÁG, AZERBAJDZSÁN, GRÚZIA, KAZAHSZTÁN, KIRGIZISZTÁN, MOLDOVA, TÁDZSIKISZTÁN, TÜRKMENISZTÁN, ÜZBEGISZTÁN, MOLDVA

Licenszgazda: NBCUniversal
Kategória: Szórakoztatóipar

The Secret Life of Pets (A kis kedvencek titkos élete) az Illumination Entertainment rajzfilm vígjátéka. Rendezője Chris Renaud, másodrendezője Yarrow Cheney, írói Brian Lynch, Cinco Paul és Kevin Daurio. A filmbeli szinkronhangok Louis C.K., Eric Stonestreet, Kevin Hart, Steve Coogan, Ellie Kemper, Bobby Moynihan, Lake Bell, Dana Carvey, Hannibal Buress, Jenny Slate és Albert Brooks.

Max, egy Jack Russell Terrier egy manhattani lakásban él gazdájával Katie-vel. Amíg gazdája dolgozik, Max a házban élő többi kisállattal lóg: a házimacskával Chloe-val, Mellel a mopsszal, Buddyval a tacskóval és a hullámos papagáj Sweet Peavel (Cukcsi). Egy nap Katie örökbe fogadja Duke-ot egy nagy korcskutyák a menhelyről, akire Max féltékeny Katie megosztott figyelme miatt. Feldühödve Max viselkedésén Duke megpróbálja őt egy sikátorban hagyni, de mind kettejüket megtámadják a macskák, akiknek a vezére Ózon - egy szfinx macska - letépi a nyakörvüket, hogy elvigye őket az állatvédelem. Duke fél, hogy megölik, ha visszakerül a menhelyre. Amikor Gidget a fehér pomerániai törpespicc megtudja, hogy Max, akibe titokban szerelmes, elveszett elindul, hogy megtalálja.

Érdeklődik ezen márka iránt?

Lépjen velünk kapcsolatba

Az oldalon Sütiket használunk a felhasználói élmény javítására a Cookie Policynak megfelelően.

© Minden jog fenntartva