Ruházat, kiegészítők és lakástextil

Sugarbird / Looney Tunes ( Bolondos dallamok ) kollekció

Sugarbird / Looney Tunes ( Bolondos dallamok ) kollekció

Területek: MAGYARORSZÁG

Licenszgazda: Warner Bros.

Kategória:Ruházat, kiegészítők és lakástextil

Sugarbird

A Sugarbird™-ről

A Sugarbird™ márkát 2007-ben egy ambiciózus fiatal hölgy, Jagasics V. Csonka Hedvig álmodta és alapította meg, aki maga köré gyűjtött néhány kiváló szakembert, hogy egy nemzetközi szinten is helytálló, úgynevezett „fast fashion” női divat árkát építsen fel. A márka titka a kiváló és professzionális csapat, az egyedi marketing stratégia, valamint egy divatérzékeny, gyorsan reagáló és magas minőségű gyártósor. A Sugarbird™ célja a folyamatosan megújuló, exkluzív és magas minőségű kollekciók létrehozása limitált mennyiségben és megfizethető áron.

Időről időre különleges együttműködésekből is születnek újdonságok a Sugarbird™ által. Ilyen például a Warner Bros. mesefiguráinak segítségével létrejött kollekció, vagy különböző kapszulakollekciók, melyeket celebek is népszerűsítenek.

A projektről

A limitált kollekció darabjait fiatal és kreatív designerekből, grafikusokból, és street artistokból állócsapat alkotja meg, a gyártás szigorúan csak helyileg történik magas minőségű európai származású anyagok segítségével.

A 2015-ös Looney Tunes ( Bolondos Dallamok ) az egyik legnépszerűbb kollekciója volt a divatmárkának. A designokon különböző karakterek jelentek meg, de szokás szerint Bugs Bunny ( Tapsihapsi ) volt a legközkedveltebb.

A kollekció különféle divatbemutatókon került bemutatásra, és minden Sugarbird üzletben megvásárolhatók voltak. Mindezt a média is előszeretettel dolgozta fel.

Magyar celebek gyakran választották a Sugarbird által tervezett ruhákat nagyon eseményekre, de nemzetközi sztárokon is észrevehettük a ruhakölteményeket. A kollekció sikerességét mutatja a következő évi Wonder Woman kollekció, mely szintén a Warner Bros. közreműködésével jöhetett létre.

 

 

Galéria

Érdeklődik ezen márka iránt?

Lépjen velünk kapcsolatba

Az oldalon Sütiket használunk a felhasználói élmény javítására a Cookie Policynak megfelelően.

© Minden jog fenntartva