Ruházat, kiegészítők és lakástextil

Neotek / Trolls kollekció

Neotek / Trolls kollekció

A Neotek gyerekágyneműket tervezett a Trolls (Trollok) márkával közreműködve. A Trolls (Trollok) film sikere Oroszországban, valamint a 2018-ban futó Trolls TV sorozat biztosítja a folyamatos keresletet a vidám karakterek iránt.

Területek: OROSZORSZÁG & FÜGGETLEN ÁLLAMOK KÖZÖSSÉGE

Licenszgazda: NBCUniversal
Kategória: Ruházat, kiegészítők és lakástextil
Partner: Neotek

 

A Neotekről:

A Neotek Company kiemelkedő a pamuttextil, kiegészítő és lakástextil gyártásban. A sokféle ágynemű sűrűszövésű, puha, hipoallergén bioszövetből készül. Elegáns színösszeállítások és virágminták teszik egyedivé a termékeket. A cég gyárt még ágytakarókat, kényelmes plédeket, párnákat, takarókat, törölközőket és kiváló fürdőköntösöket mind a felnőttek mind a gyerekek számára.

A Neotek a licensztermékekre fókuszál és folyamatosan új termékekkel látja el az orosz piacot.

A projektről:

A Trolls gyerek ágyneműszettekkel a Neotek Company folytatja a rajzfilmfigurás ágynemű szériáját, ezúttal a Trolls film vidám karaktereivel. A gyerek alsóneműk gyártásához a Neotek a legjobb minőségű 100% hipoallergén pamutszövetet használta, mely megfelel a legszigorúbb ökológiai kritériumoknak. Az ágyneműszett paplanhuzatot, párnahuzatot és lepedőt tartalmaz háromféle színes designnal, Poppy és Branch kis kedvelőinek.

Galéria

Érdeklődik ezen márka iránt?

Lépjen velünk kapcsolatba

Az oldalon Sütiket használunk a felhasználói élmény javítására a Cookie Policynak megfelelően.

© Minden jog fenntartva