Promóciók

Komerční Banka / DC szuperhős kártyakollekció

Komerční Banka / DC szuperhős kártyakollekció

A Komerční Banka 2017-ben kibocsájtotta a DC szuperhősök köré épített bankkártya-kollekcióját. A Wonder Woman filmes kártyák sikerén felbuzdulva Justice League (Az Igazság Ligája) filmes és képregényes kártyákkal folytatták az együttműködést a Warner Bros-szal.

Területek: CSEHORSZÁG

Licenszgazda: Warner Bros.
Kategória: Promóciók
Partner: Komerční Banka
 

A Komerční Bankaról

A Komerční Banka (“KB”) egy vezető cseh bank, valamint a KB Group anyavállalata, a Société Générale nemzetközi pénzügyi csoport tagja. A KB egy univerzális bank, mely széleskörű szolgáltatás nyújt vállalati és befektetési ügyekben, kiegészítve a specializált pénzügyi szolágáltatásokat nyújtó leányvállalatokkal és egyéb SG csoport tagokkal. A bank elsősorban Csehországban aktív, valamint vállalati ügyfelek számára Szlovákiában is elérhető. Több mint 1,6 millió ügyféllel dolgozik.

Minden szolgáltatás elérhető a KB sűrű fiókhálózatán keresztül, a saját disztribúciós hálózatán keresztül, valamint online felületeken.

A projektről

A KB ügyfeleit minden nap elkísérheti kedves szuperhőse. A Warner Bros-szal való együttműködésnek köszönhetően a bank új kártyakollekciója olyan szuperhősöket jelenít meg a kártyákon, akik a jóért és az igazságért harcolnak. 2017 májusában piacra kerültek a Wonder Woman, Batman és Superman kártyák is.

A KB ügyfelei már évek óta megtervezhetik saját bankkártyáikat, ezzel is egyedivé és különlegessé téve őket. Először a limitált kiadású Wonder Woman filmes kártyák lettek elérhetők, összesen 350 darab. Kiterjedt marketing kampány támogatta a kártyák bemutatását: óriásplakátok, busz- és villamosmegállok plakátjai és egyéb látványos megoldások.

Galéria

Érdeklődik ezen márka iránt?

Lépjen velünk kapcsolatba

Az oldalon Sütiket használunk a felhasználói élmény javítására a Cookie Policynak megfelelően.

© Minden jog fenntartva