Események és in-store megvalósítások

Lukasz Jemiol divatbemutató a Warner Bros.-szal

Lukasz Jemiol divatbemutató a Warner Bros.-szal

Területek: LENGYELORSZÁG

Licenszgazda: Warner Bros.
Kategória: Események és in-store megvalósítások
Partner: Lukasz Jemiol
Lukasz Jemiolról:

Lukasz Jemiol az egyik vezető divattervező Lengyelországban. A Department of Fashion Design of the Łódź Academy of Fine Arts végzett diákja és számos tervezői verseny győztese, például a Golden Threadé, Oskary Fashioné és Moda Folké.

Lukasz Jemiol kreációi számos divatikonon, filmsztáron és a művészvilág nagyjain is láthatók.

 

Lukasz Jemiol BASIC - 2014. tavaszi/nyári kollekció a Warner Bros. karakterei által inspirálva

Lukasz Jemiol 2014-es tavaszi/nyári kollekciója teljesen új, egyedülálló koncepció. A kényelmes, puha ruhadarabok közt találunk egy limitált pólókollekciót, amit 5 kultikus Warner Bros. karakter inspirált: Batman, Superman, Bugs Bunny (Tapsihapsi), Wile E. Coyote (Prérifarkas) és Road Runner (Gyalogkakukk).
A divatbemutatót a Designers Avenuen tartották, ami a Lodz Special Economi Zone-ban található. Közel 1000 ember vett részt rajta: újságírók, sztárok, modellek, fashionisták, stylistok és kereskedők. A show 3 részből állt. Az első részben, ami Batman köré épült, a designer a fekete árnyalatait és különböző textúrájú anyagokat használt fel. A Superman által inspirált kollekció fő színei a szürke, a rézsárga és az élénkpiros árnyalatai. A Looney Tunes ( Bolondos Dallamok ) széria designja szürke, fehér és kék színeket vonultatott fel.

 

Galéria

Érdeklődik ezen márka iránt?

Lépjen velünk kapcsolatba

Az oldalon Sütiket használunk a felhasználói élmény javítására a Cookie Policynak megfelelően.

© Minden jog fenntartva