The Emoji Movie

Most először nyerhetsz bepillantást az okostelefonod titkos világába! A nagyszerű kaland-vígjáték, The Emoji Movie (Az Emoji-film) 2017 augusztusában került a mozikba. Minden korosztály szereti, és arra buzdít, hogy csatlakozz az Emoji forradalomhoz.

Területek: LENGYELORSZÁG, MAGYARORSZÁG, GÖRÖGORSZÁG, CIPRUS, FEHÉROROSZORSZÁG, LITVÁNIA, LETTORSZÁG, ÉSZTORSZÁG, ROMÁNIA, BULGÁRIA, ALBÁNIA, HORVÁTORSZÁG, SZLOVÉNIA, SZERBIA, BOSZNIA-HERCEGOVINA, CSEHORSZÁG, SZLOVÁKIA

Licenszgazda: Sony Pictures 
Kategória: Szórakoztatóipar

 

The Emoji Movie (Az Emoji-film) története

Az Emoji Movie feltárja az okostelefonod még sosem látott világát. Az üzenetíró alkalmazásban elrejtve ott van Textopolis, egy vidám város, ahol a kedves kis emojik élnek, azt remélve, hogy kiválasztja őket a telefon tulajdonosa. Ebben a világban él a 3 főszereplő: Gene, Hi-5 (Pacsi) és Jailbrake (Fricska). Amikor a telefon veszélybe kerül, a három össze nem illő karakteren múlik minden emoji élete, nekik kell megmenteni a világot, mielőtt az végleg kitörlésre kerül.

A főszereplők hangjai T. J. Miller, James Corden és Ilana Glazer. Hogy a film autentikusabb legyen, létező alkalmazásokat is beépítettek a filmbe.

 

A fogyasztói termékek stratégiája

A The Emoji Movie célja, hogy a kitűnő emoji márkát még nagyobb magasságokba repítse azzal, hogy egyedi, továbbfejlesztett termékeket biztosít több kategóriában, hogy a gyerekek kifejezhessék érzelmeiket a karakterek segítségével. A karaktereknek története és személyisége van. Az átlagos vásárló igazi individuum, aki kreatív, szociális, imádja a technológiát és természetesen van telefonja.

Célközönség:
  • Elsődleges: 5-12 éves lányok
  • Másodlagos: 5-9 éves fiúk


Légy részese te is a Sony legnagyobb 2017-ben forgalomba hozott animációjának!

 

Érdeklődik ezen márka iránt?

Lépjen velünk kapcsolatba

Az oldalon Sütiket használunk a felhasználói élmény javítására a Cookie Policynak megfelelően.

© Minden jog fenntartva