Paris Saint-Germain

A PSG története 1970-ben kezdődött, legendás játékosokból állították össze, így hamar Franciaország egyik legerősebb csapatává vált, az utóbbi években pedig az európai ranglétrán is felküzdötte magát.

Területek: LENGYELORSZÁG, MAGYARORSZÁG, OROSZORSZÁG & FÜGGETLEN ÁLLAMOK KÖZÖSSÉGE, UKRAJNA, GÖRÖGORSZÁG, CIPRUS, FEHÉROROSZORSZÁG, LITVÁNIA, LETTORSZÁG, ÉSZTORSZÁG, ROMÁNIA, BULGÁRIA, ALBÁNIA, HORVÁTORSZÁG, SZLOVÉNIA, SZERBIA, BOSZNIA-HERCEGOVINA, CSEHORSZÁG, SZLOVÁKIA

Kategória: Sports

 

A csapat a legmagasabb francia szinten, a Ligue 1-ben játszik, és emlékezetes eredményeket szerzett:

  • Champion de France 5-ször
  • Coupe de France 8-szor/li>
  • Coupe de la Ligue 5-ször
  • Oupe de Européenne 1-szer

A PSG büszke nemzetközileg elismert játékosaira, mivel általuk nő a csapat világhírneve is. A szupersztár Zlatan Ibrahimović és az uruguay-i csatár Edinson Cavani csatlakozását követte Neymar világrekorder átigazolása és a 18 éves francia csodagyerek Kylian Mbappé szerződtetése, így megalakult egy félelmetes támadó trió 2017-ben. A csapat hagyományosan piros-kékben játszik, hazai meccseiket a 47,929 férőhelyes Parc de Princes stadionban játsszák.

A Paris-Saint German hatalmas online hírnévvel bír, a Ligue 1-val kapcsolatos bejegyzések 51%-a róluk szól a francia szociális médián.

Facebook: 20,2 millió
Instagram: 11 millió
Twitter: 2,42 millió
Youtube: 723 ezer

 

Érdeklődik ezen márka iránt?

Lépjen velünk kapcsolatba

Az oldalon Sütiket használunk a felhasználói élmény javítására a Cookie Policynak megfelelően.

© Minden jog fenntartva