IBML

Az IBML egy sokrétű, folyton bővülő sport, divat és kültéri szórakozás márkák felhozatalával rendelkező cég.

Területek: LENGYELORSZÁG, MAGYARORSZÁG, UKRAJNA, GÖRÖGORSZÁG, CIPRUS, FEHÉROROSZORSZÁG, LITVÁNIA, LETTORSZÁG, ÉSZTORSZÁG, ROMÁNIA, BULGÁRIA, ALBÁNIA, HORVÁTORSZÁG, SZLOVÉNIA, SZERBIA, BOSZNIA-HERCEGOVINA, CSEHORSZÁG, SZLOVÁKIA

Kategória: Licenszgazdák-és-márkák

A cég 300 licensz és terjesztő globális partnerrel rendelkezik, céljuk, hogy hosszútávú szerződéseket kössenek azon partnerekkel, akik kifejezetten olyan kategóriákban vannak jelen, amikben az ismert márkák kiteljesedhetnek és maximális potenciáljukat nyújthatják a nemzetközi piacon.

A karakter és szórakoztatóipar márkákkal ellentétben ezeknek a márkáknak a nagy része gazdag és hosszú történelemmel rendelkezik, akár 100 évre visszamenően.

Az IBML biztosítja a jogokat harmadik feleknek licenszeken keresztül, hogy felhasználhassák a márkaneveket az eredeti márka profiljához illeszkedő termékeken.

A Lonsdale egy úttörő márka az elsőosztályú küzdősport felszerelések, sport étrendkiegészítők és ruházat tekintetében. A Lonsdale szíve és lelke az oroszlánbüszkeség. Erős, büszke, hősies; a Lonsdale ezt a harcos szellemet képviseli.
 

A Dunlop a 20. század egyik legsikeresebb márkája, sportoló legendák választották a golf, squash, tenisz, asztalitenisz és tollaslabda sportágakból is. Legutóbb a Dunlop kibővítette arculatát új kategóriában, ruházattal, lábbelikkel és biztonsági felszereléssel.

A Slazenger az egyik legrégebben alapított sportmárka, közel 150 éves történelmével büszkén képviseli örökségét a pályákon, főbb sportarénákban szerte a világon. Küldetése, hogy stílussal és eleganciával ruházzon fel minden embert.
 

A No Fearegy extrémsport márka, tele stílussal és pimaszsággal. A No Fear egy identitást és egy életformát képvisel, és élteti az embert és a versenyszellemet is.

Az 1910. óta elsőosztályú boksz márka az Everlast a világ vezető boksz, MMA és fittnesz felszerelés gyártója, forgalmazója és jogadója.

Érdeklődik ezen márka iránt?

Lépjen velünk kapcsolatba

Az oldalon Sütiket használunk a felhasználói élmény javítására a Cookie Policynak megfelelően.

© Minden jog fenntartva