Paul Frank

Paul Frank, akit a művészek és a fiatalság inspirálnak a popkultúra részévé vált.

Területek: LENGYELORSZÁG, MAGYARORSZÁG, OROSZORSZÁG & FÜGGETLEN ÁLLAMOK KÖZÖSSÉGE, UKRAJNA, FEHÉROROSZORSZÁG, LITVÁNIA, LETTORSZÁG, ÉSZTORSZÁG, ROMÁNIA, BULGÁRIA, ALBÁNIA, HORVÁTORSZÁG, SZLOVÉNIA, SZERBIA, BOSZNIA-HERCEGOVINA, CSEHORSZÁG, SZLOVÁKIA

Licenszgazda: Saban
Kategória: Szórakoztatóipar

 

Története

1995-ben egy kis huntington beache-i garázsban folyamatos volt a mozgás. Egy baráti társaság kézzel varrt pénztárcákat és kézitáskákat gyártott, és ez a kis garázs volt a szülőhelye Julius-nak és innen indult a Paul Frank Industries.

A márka gyökerei:

  • Kézzel varrás művészete
  • Századközepi modern design
  • dél-kaliforniai stílus
  • Zene és művésziség
  • Popkulturális inspiráció

 

 

Karakterek

Planned Pines egy tökéletes közösség, ahol Julius és barátai élnek. Julius a majom egy szerethető figura tele kíváncsisággal és csodálkozással és karizmával, amiért természetes módon vezető válik belőle. Barátai szeretnek vele lenni, mert mindig valami újdonságot csinál. Életkorát nem tudjuk, de olyan, mint egy gyerek felnőtt eszközökkel. Szenved, hogy megtalálja helyét a jól ismert gyerekkor és az új felelősség között.

A Paul Frank márka minden korcsoportot elér
  • 3-7 éves gyerekek: a képzelőerő, kreativitás és ötletek kirobbanók. Paul Frank fiúk és lányok már technikai zsenik, mégis imádják a klasszikus játékokat.
  • 7-14 éves gyerekek: Paul Frank fiúk és lányok kellően függetlenek, bohókásak és játékosak. Értékelik a stílust. A Paul Frank lányok édesek, szeretik nézni az e-mailjeiket és saját mobiljukról telefonálnak. A Paul Frank fiúk szeretik a tudományos kísérleteket, a vicceket, és a barátaikkal lógni. A fiúk és lányok egyaránt szeretnek játszani, kedvenc tévéműsoraikat nézni és új virtuális világokat felfedezni.
  • 14-20 éves fiatalok: A Paul Frank fiatalsága maga dönt, ha a stílusról van szó. Kockák, szarkasztikusak, szeretik a közösségi oldalakat és titokban mindannyian stílusirányzatot keresnek, amit általában a retróban találnak meg.
  • 18-35 éves férfiak és nők: A design, filmek, művészet és fényképészet által ismerik és értik a minőséget és a designt, így a legjobbat követelik - legyen az bármi.

Érdeklődik ezen márka iránt?

Lépjen velünk kapcsolatba

Az oldalon Sütiket használunk a felhasználói élmény javítására a Cookie Policynak megfelelően.

© Minden jog fenntartva