Angry Birds

Az Angry Birds mobiljátékként indult és hamar nemzetközileg kedvelt szórakoztatóipari márkává nőtte ki magát. Az Angry Birds mindenhol jelen van, és a korfüggetlen rajongótábor örömmel veszi a madarak és malacok újabb és újabb megjelenését filmekben, könyvekben, fogyasztói termékeken, játékokban és minden másban.

Területek: LENGYELORSZÁG, MAGYARORSZÁG, GÖRÖGORSZÁG, CIPRUS, ROMÁNIA, BULGÁRIA, ALBÁNIA, HORVÁTORSZÁG, SZLOVÉNIA, SZERBIA, BOSZNIA-HERCEGOVINA, CSEHORSZÁG, SZLOVÁKIA

Licenszgazda: Rovio
Kategória: Szórakoztatóipar

 

Az Angry Birds a finn Rovio Entertainment, a világ egyik legnagyobb mobil hirdetőjének videójáték franchise-a. Az első játék 2009-ben jelent meg, és célja az volt, hogy madarakat lőjünk malacok erődeibe. Az extrém mértékű érdeklődésnek hála 2017-ben megjelent a 15. játékszéria és 2016-ban az Angry Birds - a film.

Egy különleges márka

Az Angry Birds egyszerre játék- és szórakoztatóipari márka, mindkét kategóriában a legjobbak egyike.

  • 91%-os a márka ismertsége,
  • 3,7 milliárdan töltötték le a játékot 2009 óta,
  • 25 millióan követik Facebookon,
  • 3 milliárd a Youtube nézettsége,
  • 11 millióra rúg a napi szinten aktív felhasználók száma és 2017 szeptemberében 4 játék is a 100 legnagyobb bevételt hozó játék közt volt.
A film

Az Angry Birds - a film, egy olyan szigetre visz minket, ahol boldog, röpképtelen madarak élnek - legalábbis javarészt. Ezen a paradicsomi helyen az indulatkezelési gondokkal küzdő Piros, a villámgyors Chuck és a kiszámíthatatlan természetű Bomba mindig is kívülállók voltak. Amikor ismeretlen zöld malacok látogatnak a szigetre, ezen a csapatnyi sikertelenségre ítélt számkivetetten a sor, hogy rájöjjenek miben is sántikálnak a disznók.

A 2016-os premier után a film rögtön a box office első helyére ugrott 52 országban, és 350 millió dolláros hasznot hozott, ezzel új magasságokba repítve az Angry Birds franchise-t! De ez még csak a kezdet volt…

Az Angry Birds 2 2019 szeptemberére várható a vetítőtermekben! A főszereplők visszatérnek új, izgalmas karakterekkel és kalandokkal együtt!

Hatchlings

A Hatchlingset (fiókákat) legegyszerűbb tömény cukiságként jellemezni. Az első filmből ismerhetjük őket, és az Angry Birds részét képezik, nem különálló márka. Célközönsége az 5-10 éves lányok, és egyedülállóan színes és kidolgozott művészi munka gyümölcse.

Angry Birds Blues

A kék hármasikrek Jay, Jim és Jake a katasztrófák mestereivé válnak, ahogy megpróbálják rosszabbnál rosszabb terveik segítségével átvenni az uralmat Bird szigete felett.

Referenciák

Érdeklődik ezen márka iránt?

Lépjen velünk kapcsolatba

Az oldalon Sütiket használunk a felhasználói élmény javítására a Cookie Policynak megfelelően.

© Minden jog fenntartva