FC Barcelona

Az FC Barcelona egy páratlan klub: 162 ezer tagjával a 2. legnagyobb sportklub a világon. A Camp Nou-val az ő tulajdonukban van Európa legnagyobb focistadionja és semelyik másik európai futball klub sem rendelkezik ennyi rajongói egyesületi taggal.

Területek: LENGYELORSZÁG, MAGYARORSZÁG, OROSZORSZÁG & FÜGGETLEN ÁLLAMOK KÖZÖSSÉGE, UKRAJNA, GÖRÖGORSZÁG, CIPRUS, FEHÉROROSZORSZÁG, LITVÁNIA, LETTORSZÁG, ÉSZTORSZÁG, ROMÁNIA, BULGÁRIA, ALBÁNIA, HORVÁTORSZÁG, SZLOVÉNIA, SZERBIA, BOSZNIA-HERCEGOVINA, CSEHORSZÁG, SZLOVÁKIA

Kategória: Sport

 

Több mint egy klub

A szlogen "több, mint egy klub" kifejezi azt az elköteleződést, amit az FC Barcelona a mai napig képvisel a sport világában. Az FCB közösség iránti elköteleződését szimbolizálja. A klub a katalán identitás kifejezésének egyik nagykövete. Más identitás területeire is kihat, többek közt mivel a csapattagok a tulajok, egy több sportágat tömörítő klub és alapítványából adakozik a rászorulóknak.

Barca stílus

Egy egyedi focista kultúra, ami 40 év sikert hordoz magában. Az FC Barcelona egyik legszembetűnőbb jegye, a színek, amiket a játékosok hordanak. A kék és gránitvörös a Barca színei már több mint 100 éve.

Egyetemesség

A Barca egy olyan klub, ami összehozza az embereket és pozitív értékeket közvetít nap mint nap. A klub himnusza is azt mondja, "mindegy, hogy honnan jössz" , ami egy olyan szervezet üzenetét közvetíti, ami 5 kontinensről egyesíti a rajongókat. Az FC Barcelonanak több mint 50 országban vannak tagjai és támogató csoportjai, Kameruntól Kínáig milliónyi rajongó egyesül, ezzel téve naggyá a csapatot.

Sikertörténet

Kevés klub nyert el ennyi címet a világon. A klub legnagyobb büszkesége az Európa Kupa címek - Wembley (1992, 2011), Párizs (2006), Róma (2009), Berlin (2015) és a FIFA Club Világkupa (2009, 2011, 2015).

  • A legtöbb nemzetközi díjjal rendelkező csapat
  • Legtöbb európai díjjal rendelkező csapat
  • Az egyetlen csapat, ami kétszer nyerte a Treble kupát, és a Bajnokok Ligája kupát
  • Az egyetlen csapat, ami minden európai megmérettetésen részt vett, mióta csak 1955-ben elindultak
  • A Real Madrid és az Athletic Bilbao mellett az egyetlen csapat, ami mindig is az elsőosztályú csapatok közé tartozott
  • A Camp Nou legnagyobb létszáma: 120 ezer néző az FC Barcelona-Juventus meccsen 1986-ban
FCB Worldwide

162.000 Members 
Facebook: 103 M
Instagram: 53 M
Twitter: 36,7 M
YouTube: 3,4 M

 

Referenciák

Érdeklődik ezen márka iránt?

Lépjen velünk kapcsolatba

Az oldalon Sütiket használunk a felhasználói élmény javítására a Cookie Policynak megfelelően.

© Minden jog fenntartva