11/04/18

Lengyelország. Warner Bros. Consumer Products csúcstalálkozó Varsóban.

A Warner Bros Consumer Products (WBCP) az ELC Europpal együttműködve szervezett csúcstalálkozót Varsóba 2018. április 11-én.

Az idei csúcstalálkozó, ami a Belvedere étteremben került megrendezésre, összehozta a licenszpartnereket a különböző kategóriákból (többek közt ruházat, játékok és FMCG), valamint részt vettek a jelentősebb értékesítők is. Minden vendég bemutathatta saját licensztermékeit, és ők lehettek az elsők, akik hallhattak a WBCP legújabb regionális terveiről. A különböző programok, melyek segítik majd a cég licensztevékenységét, értékesítéseit és kiskereskedői eladásait a 2019-es évben, és a jövőben is, szintén az eseményen kerültek napvilágra.

Az esemény nem csak információkban volt gazdag, de szórakozásban is. A vendégek lehetőséget kaptak a találkozóra néhány klasszikus Warner Bros. mesehőssel.

A WBCP varsói csúcstalálkozója ideális kapcsolatépítő lehetőség volt a kis- és nagykereskedőknek valamint a licenszpartnereknek. WBCP EMEA örömmel növelte az érdeklődést a Warner Bros. nfogyasztói termékei és márkái iránt, ezzel együtt jobban reflektor fénybe állítva a márkával ellátott árukat a régióban.

Galéria

Kapcsolódó tartalmak:

Az oldalon Sütiket használunk a felhasználói élmény javítására a Cookie Policynak megfelelően.

© Minden jog fenntartva